Wil je ook zo graag je bizz draaien zonder keihard op de sales te zitten?

‘Wat doe ik hier?’, dacht ik toen die gast tegen me stond te brallen op een netwerkborrel. ‘Sinds wanneer is jezelf voorstellen veranderd in pitchen?’, dacht ik tijdens een kennismaking. ‘Waarom doe ik dit?’, riep mijn brein terwijl de zweetparels richting mijn toetsenbord gleden omdat ik moest cold callen.

Het voelde niet goed. Was dit de manier om klanten te krijgen? Ik kreeg er hartstikke jeuk van. Maar als nieuwbakken ondernemer moest ik dit ook doen. Toch? Nee! Waarom zijn er 1.000 wegen die naar Rome leiden, maar denken we dat er voor sales maar één manier is? 

Laten we het anders doen. Laten we een nieuwe wereld creëren.

Een wereld waarin je kunt ondernemen vanuit je eigen vertrouwde bubbel. Waar je vanuit oprechte verbinding het hart van je klant raakt. Waar je klanten aantrekt en omzet draait zonder dat je keihard op de sales zit.

Een wereld waarin je onderneemt op een manier die past bij jouw persoonlijkheid. Op zijn introverts.

The Bold Introvert Paula Terpstra Bizz vanuit je Bubbel (2)

Je spiegelt je continu

Ook jij houdt van live ontmoetingen en 1:1 gesprekken, al of niet over de telefoon. Ook jij bent een mensenmens. Alleen niet all the time, niet bij iedereen en zeker niet voor ieder doel. Daarom heb je je altijd anders gevoeld. Anders in je doen en laten, je behoeftes, in groepen en in nieuwe situaties.

In een wereld als de onze, spiegelen we onszelf continu met elkaar. Je kijkt hoe een ander het doet en als diegene daar succesvol in is, dan doen ze vast iets goed. Je kopieert datgene wat succesvolle ondernemers doen en dan komen de klanten vanzelf. Toch?

Lange tijd heb ik hierin geloofd en heb ik initiatieven genomen die helemaal niet bij mij pasten. Maar als het in je diepste zijn niet bij je past, dan zal het ook niet de resultaten geven waar je op hoopt

Toen gebeurde er iets wat alles veranderde. Ik stuitte op een post over introversie. Alles viel op zijn plaats. Ik had mezelf al die tijd gespiegeld met de extraverte wereld. Dit werd het startsein om te gaan ondernemen op mijn manier, passend bij mijn introverte persoonlijkheid.

Je plek innemen als introvert

Minstens één derde van de bevolking is introvert en toch is de maatschappij de afgelopen vijftig jaar meer en meer op extraversie gericht. Wat ik belangrijk vind, is dat je als introvert oké bent met wie je bent en dat je je eigen ruimte inneemt. En dan maakt het niet uit hoe extravert de wereld er nu of in de toekomst uitziet. Jij beschikt, net als ieder ander, over jouw eigen unieke kwaliteiten. En die mag jij als de golden nuggests voor jouw onderneming zien.

$

Je bent één op één heel sterk, klanten voelen zich door jou gezien

$

Je kan ontzettend goed vragen stellen en luisteren, jij kan tot de kern van de vraag komen

$

Je kan goed observeren, jij ziet dingen die een ander niet ziet

$

Je neemt doordachte beslissingen, je krijgt het vertrouwen omdat jij hier al lang en breed op gekauwd hebt

$

Je verdiept je in de materie, jouw ideeën worden makkelijker aangenomen

$

Je bent een expert op jouw vakgebied, je wordt gezien als senior in jouw markt en dat maakt jou aantrekkelijk om mee te werken

$

Je hebt een rijke innerlijke wereld, je bedenkt mooie creaties en slimme oplossingen

$

Je kan out side the box denken, je kijkt verder dan wat er al is en kan daarmee tot verrassende resultaten komen

$

Je kan moeilijke beslissingen nemen, je durft de tijd te nemen om iets grondig te overdenken of te onderzoeken, waardoor je weloverwogen keuzes kan maken

‘Jij bent outgoing op jouw eigen mysterious ingoing way’

Deze nieuwe tijd brengt ongekend veel mogelijkheden met zich mee waar je als introvert heel goed op gaat. Het is aan jou om die kansen te pakken.

Daar komt bij dat introversie steeds meer uit de schaduw stapt. Niet in de laatste plaats omdat introverten zelf meer opstaan. Iedereen is uniek, met ruimte voor zowel de outgoing extravert als de stille kracht van de introvert. Samen vullen we elkaar aan.

Wil jij jouw bedrijf starten of laten groeien en wil je weten hoe je jezelf crazy aantrekkelijk kan maken? Laat mij jou de weg wijzen.

De beste tijd voor introvert ondernemen is nu

Introvert ondernemen is nog nooit zo aantrekkelijk geweest.

N

Er staan meer marketingtools tot je beschikking dan ooit tevoren

N

Met een laptop en internetverbinding kun je al aan je bizz werken

N

Je kunt helemaal zelf je eigen werktijden bepalen

N

Je kunt werken waar en wanneer je maar wilt

N

Je kunt connecten met gelijkgestemde ondernemers

N

Je hebt geen kantoor nodig om je onderneming te starten

N

Je hebt geen team met vaste werknemers nodig om succesvol te zijn

N

Files, verplichte kantoormeetings en drukke kantoortuinen zijn history

N

Je hoeft niemand de voordelen van remote werken nog uit te leggen

N

Online meetings met klanten zijn gangbaarder dan ooit

N

Je kunt eenvoudiger je tijd om je gezin heen plannen

N

Je bepaalt zelf met welke klanten je wel en niet wilt werken

N

Je bepaalt zelf wanneer je wilt rusten als je energie opraakt

N

Je kunt werken vanuit je bubbel

Zo kan het ook: introvert style

Je hebt geen hekel aan marketing en sales. Sterker nog, je schrijft graag je posts en wordt blij van iedere nieuwe klant… Maar wat nou als directe 1:1 sales heel onnatuurlijk voelt? Dan begint het ondernemerschap zachtjes aan haar glans te verliezen. En dat is niet de reden dat je je eigen bizz bent gestart. Je moet er niet aan denken, maar als dit de enige manier is om klanten te krijgen, dan zou je nog liever…STOPPEN.

Toen ik meer en meer naar mijn eigen gevoel begon te luisteren, was ik nieuwsgierig naar de rest. Was ik echt de enige die vlekken in haar nek kreeg bij koude acquisitie? Ik observeerde, luisterde, stelde vragen, keek in het rond, deed research en bleek niet de enige te zijn die zich niet thuis voelde bij directe sales.

Tijd voor vernieuwing. Tijd voor nieuwe regels. Iemand moet ze maken. Iemand moet opstaan. Als een ander het niet doet. Dan doe ik het. En met overtuiging. Geen half werk. En Walk The Talk. Geen sprookjes die alleen op papier bestaan. Ga het maar doen. Test het uit. En dat deed ik. Ik testte, testte, testte.

Na veel trial & error bewoog ik mij als ondernemer steeds meer naar mijn natuurlijke zelf. Ik ging werken zoals ik dat wilde. Ik trok precies die klanten aan waar ik een klik mee voelde. En ik ging als webdesigner werken voor de mooiste klanten zoals Annemarie van Gaal, Simone Levie en vele andere bevlogen ondernemers.

Ik wilde mijn manier niet langer voor mezelf houden.

Voel jij je ook aangetrokken tot een business die past bij jouw persoonlijkheid? Waarbij je kan werken vanuit je eigen vertrouwde bubbel. Waar je je kan focussen op indirecte sales door het aangaan van een (opr)echte verbinding. Maar waarbij je mysterieus aantrekkelijk wordt, zodat klanten naar JOU toe komen? Wil je ook introvert style ondernemen?

The Bold Introvert find your zone of genius bubbel ballonnen Paula Terpstra
Logo Bizz vanuit je Bubbel (1)

Je hoeft niet op assertiviteitscursus en je hoeft ook niet te schreeuwen om gezien te worden. Als bold Introvert volg je je eigen hart en creëer je je eigen pad. Alleen al de keuze om te ondernemen op jouw voorwaarden, zit vol boldness.

Voel je aan alles ‘jaaaaaa, dit wil ik ook!’, doe dan mee met ‘Bizz vanuit je Bubbel’!

Ben jij introvert en wil jij jouw bold ideas in de wereld zetten? En doe je dat het liefst op de achtergrond? En voel je meer voor warme indirecte sales dan van koude directe sales? Doe dan mee aan mijn programma en ontdek hoe jij dit kan toepassen voor jouw bedrijf.

In deze bubbel wil je zijn! Je kunt je nú al inschrijven voor de start in januari. Laat het begin van 2024 symbool staan voor een nieuw hoofdstuk in je ondernemersreis.

Paula Terpstra Webdesign Testimonial KAS Vergaderlocatie Ellen Bunnik

“Paula geeft een gevoel van vertrouwen. Paula is eerlijk, komt altijd haar afspraken na en denkt actief en creatief mee. Zij biedt ‘dat extra schepje er bovenop’!”

Ellen Bunnik, eigenaar vergaderlocatie KAS en klant bij Paula Terpstra Webdesign

Inhoud van de cursus

In dit online programma leer ik je hoe je vanuit je bubbel een succesvolle business bouwt door de inzet van effectieve online marketingmiddelen. Alles kan op afstand, je hoeft er de deur niet voor uit. We tunen in op jouw bedrijf, mindset en verdiepen ons in een aantal zeer krachtige online marketingtools. Ik leer je hoe je deze voor je laat werken. Zowel inhoudelijk als technisch, zodat je deze tools zonder de hulp van een virtual assistant zelf kunt creëren en toepassen voor jouw bedrijf.

maand 1
maand 1

Match Your Energy

Waar krijg jij energie van? Hoe wil jij jouw geld verdienen? Wat heb jij te bieden? Met wie wil jij het liefst werken? In deze module start je met het fundament van jouw bizz. Wat je ideale verdienmodel, aanbod of klant ook is, zorg dat het matcht met jouw energie. Anders ga je het niet volhouden. In deze module polijst jij stap voor stap jouw bedrijfsideeën, gericht op duurzaam ondernemen en kloppend met jouw persoonlijkheid.

maand 2
maand 2

Invisible Attraction

Niet iedereen gaat aan op cold calls, stijve netwerkborrels en directe DM strategieën. Jij niet, maar je ideale klant misschien ook niet. Maar hoe zorg je er dan voor dat jullie elkaar vinden? Je potentiële klant moet toch in ieder geval weten dat jij bestaat. Ik leer je hoe je klanten kunt aantrekken zonder dat jij het gevoel hebt dat je keihard op de sales zit. En ook voor jouw klant voelt de aankoop natuurlijk en kloppend.

maand 3
maand 3

Signature Branding

Mensen willen zich vertrouwd voelen bij jou, ze willen connecten, een band opbouwen. Ze willen weten wie je bent, wie het gezicht achter het bedrijf is, wat je eigen unieke verhaal is. Hierdoor zijn ze sneller geneigd om bij jou te kopen. Ik leer je hoe je je eigen, unieke en authentieke branding voor jouw merk ontwikkelt, waardoor je je prospects niet hoeft te overtuigen omdat jouw branding hun hart allang in de fik heeft gezet.

maand 4
maand 4

Sophisticated Websites

Waar het gros van de markt kansen laat liggen als het om hun website gaat, leer ik jou hoe je jouw website als één van de meest krachtige marketingtools voor jouw bizz kunt inzetten. Met mijn jarenlange ervaring als webdesigner leer ik je EXACT hoe jij jouw eigen website kan maken. Ook als jij je nu niet thuisvoelt in de techniek. Naast techniek en design, tunen we ook in op de inhoud, ofwel de content. Na deze module kun jij jouw eigen site bouwen en weet je hoe je het hart van je bezoekers kunt raken.

maand 5
maand 5

Sales with Salespages

Hoe zorg je ervoor dat je bezoekers niet kunnen wachten om op de koopknop te drukken? Door in zijn of haar schoenen te gaan staan. Door je ogen te sluiten en precies te voelen waar hij of zij naar verlangt. Na het bouwen van 50+ salespages kan ik je het geheime recept voor een technisch en inhoudelijke ijzersterke page meegeven. Ontdek hoe jouw toekomstige klanten zich gezien voelen en hoe je een ijzersterke verkooppagina bouwt. 

maand 6
maand 6

The Money is in the List

Als ondernemer werken we ons een slag in de rondte op de socials. Hoe meer volgers hoe beter. Maar wat nu als van de één op de andere dag de stekker eruit wordt getrokken? Dan ben jij al je fans in één klap kwijt. Daarom kan ik niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om jouw eigen mailinglist op te bouwen. I’ll show you how.

bonus 1
bonus 1

Maandelijkse zoom calls

Online je ding doen geeft je een berg aan vrijheid. Je bepaalt helemaal zelf wanneer je aan de slag gaat. Je kan erop plannen en je kan de teachings doseren en op jouw energie afstemmen. Daar staat tegenover, dat lives ook enorm waardevol zijn. En die kunnen heel goed vanuit je eigen vertrouwde bubbel plaatsvinden. Daarom geef ik een half jaar lang iedere maand een live online call via zoom. Geloof me, dit zijn energetic moments! Ik beam mijn energie zo jouw bubbel in.

bonus 2
bonus 2

Google Me Up

Maak van Google Your Best Friend! Als er iets is wat Google wil, dan is het haar (be)zoekers naar de beste sites doorverwijzen die aansluiten op de zoekopdracht. En dat zijn niet per definitie de bedrijven met de hoogste marketingbudgetten. Hier liggen serieus kansen. Ik laat je zien hoe je op zowel de lange als de korte termijn een gunstige positie in de zoekmachine kan behalen.

bonus 3
bonus 3

Een maand extra

De Google Me Up bonusmodule wil je natuurlijk van a tot z bestuderen. Daarom krijg je een complete maand extra toegang tot de leeromgeving. Dat wil zeggen dat je in die tijd ook nog toegang hebt tot alle voorgaande modules die al in een eerder stadium vrijgekomen waren. Doe er je voordeel mee!

Wat levert het je op?

N

Je ontdekt dat er niet één manier voor een succesvolle business is en gaat vanaf nu ontspannen ondernemen op een manier die wel bij je past

N

Je trekt klanten aan waar je moeiteloos ‘the extra mile’ voor gaat, die je geen energie kosten, maar waar je energie van krijgt

N

Je krijgt zicht op marketingtools die heel goed matchen met een Bizz vanuit je Bubbel en leert hoe je leads aantrekt van achter jouw pc

N

Je ontwikkelt jouw eigen Signature in Branding, waar je ‘opvallend’ aantrekkelijk mee wordt in jouw markt

N

Je maakt van jouw website één van de meest krachtige marketingtools van jouw bedrijf waarmee je bezoekers omzet in klanten

N

Je creëert de beste salespages voor jouw producten en aanbod en voor alle programma’s, challenges en of product releases die jij wilt lanceren.

N

Je weet hoe je je mailinglist kunt vergroten en welke stappen nodig zijn om je mailinglist te enthousiasmeren voor jou en jouw aanbod.

N

Je bouwt consequent aan je zoekmachinepositie en werkt doelbewust aan een hogere ranking in Google

N

Je bent High on Energy en zit vol creatiekracht. Nu je weet wat er allemaal mogelijk is, wil je eindeloos creëren en uplevelen.

Bold_Introvert-3
  • 7 online modules rijk gevuld met uitleg, opdrachten en video’s, van masterclasses tot korte snackable uitlegfilms
  • Techniek made easy & fun!
  • Prachtig en praktisch ‘Bizz vanuit je Bubbel’ werkboek
  • 6 x live sessies via zoom met mij persoonlijk
  • 7 maanden lang toegang tot de online academie
  • Start in januari 2024
  • Stap voor stap uitleg, waardoor je duidelijk overzicht krijgt in wat er nodig is om je business stevig neer te zetten

Eenmalige ‘I think she’s gone crazy’ Pre Sale offer!

Dit programma ga ik vanaf 1 januari 2024 voor €1.997,- aanbieden. Máár omdat dit de allereerste pilotronde van Bizz vanuit je Bubbel is en ik volop testimonials wil verzamelen, heb ik deze ronde een ‘OMG-this-girl-has-gone-crazy’ aanbod voor je. Alleen NU kun je voor deze crazy aanbieding instappen. Deze deal komt niet meer terug!

€1.997,-

497 euro

Omdat ik way overboard ga met de value doet mijn aanbieding zelfs een beetje pijn! Als je kijkt naar alle studies en coaching die ik heb gevolgd, alle tijd en monies die ik heb geïnvesteerd, dan is dit eigenlijk not for real.

Ik weet dat ik je hier ontzettend goed mee kan helpen. Ik máák het real. Ik zet de eerste stap, mijn commitment heb je en mijn eenmalige crazy offer staat. Jij gaat mega veel tijd en geld besparen door nú in te stappen.

Dus pak je kans en Join The Bold Introvert. De deuren naar mijn programma ‘Bizz vanuit je Bubbel’ zijn tijdelijk geopend.

Ik ging van 150 euro naar 150.000 euro

Toen ik een jaar of 22 was, startte ik naast mijn baan, mijn eerste side hustle. Met mijn eigen talenten en eigen bedrijf mijn eigen geld verdienen, dat vond ik iets magisch hebben.

Van de ene side hustle rolde ik in de andere, maar echt succesvol werd het nooit. Met mijn laatste side hustle verdiende in 3,5 jaar 150 euro. Omdat mijn oom me matste met een klus…

Mijn vertrouwen in mijn ondernemersskills verdwenen langzaamaan door het gootsteenputje.

En toen stuitte ik op een opleiding. De zoveelste. Maar deze voelde anders. Zo kloppend. Dit gevoel kende ik niet. Er was alleen wel een ‘maar’. Er hing een prijskaartje aan van drieduizend euro. En we zaten in een dure verbouwing en ik deed al een opleiding (naast mijn baan en gezin). Kortom er was geen geld en geen tijd.

Toch voelde ik aan alles dat ik dit wilde doen. Ik had mijn hele leven anderen op nummer 1 gezet en nu wilde ik dit doen. Zo sterk was het gevoel. Na een paar stevige gesprekken met mijn man, tikte ik duizenden euro’s af en startte ik met de opleiding.

Wat er daarna gebeurde had ik in mijn gekste dromen niet kunnen bedenken. Na 20 jaar bedrijfsleven verruilde ik mijn zekerheid voor mijn passie om te ondernemen. En ik groeide van een side hustle van 150 euro naar een main hustle van 150.000 euro in 3,5 jaar tijd.

Ik ging werken met de allerleukste klanten, waaronder Simone Levie, Annemarie van Gaal en nog vele anderen. 

Ondernemend zijn, bleek een absolute voorwaarde om mijn bizz te draaien, maar het was niet genoeg. Ik moest wel weten hoe ik klanten naar me toe kon trekken. Ik waagde de sprong en prijs mezelf nog altijd gelukkig dat ik die bold move zette.

Paula Terpstra Webdesign The Bold Introvert
Susanne Akkermans Gewoon Susanne Paula Terpstra Webdesign Testimonial

“Paula is deskundig, professioneel, toegankelijk en denkt met je mee. De zoom calls met Paula waren dan ook praktisch en verhelderend.”

Susanne Akkermans, Coach kinderopvang en klant bij Paula Terpstra Webdesign

Nice to knows and need to knows

Wanneer kan ik beginnen?

Je kan je nu al inschrijven en we starten in januari. Zodra je je inschrijft, krijg je toegang tot de online omgeving en heet ik je alvast welkom op de startpagina van het programma. Zodra het 1 januari is, komt er iedere maand een module vrij.

Hoe lang duurt de cursus?

Je hebt maar liefst een half jaar toegang tot de cursus. Plus een maand extra in de eerste ronde.

Ik heb al een mooie website, kan ik het programma ook zonder die module kopen?

Ontzettend mooi als jij jouw website al voor elkaar hebt! Serieus, als webdesigner en ondernemer word ik er blij van als jij je website als krachtig marketingmiddel beschouwt. Maar terugkomend op de vraag. Mijn programma mag je zien als een ‘All You Can Eat’ deal. Ik ga je keiveel geven, je mag je buik helemaal rond eten aan mijn snackable movies, info en worksheets. Dit bied ik als één package deal aan. Ik ben er zeker van dat er meer dan voldoende waarde in zit waar jij en je bizz super veel baat bij hebben. Ook als je al een website hebt of iets uit andere modules.

Is dit alleen interessant als je een online bedrijf hebt?

Dat maakt niet uit. Je kunt meedoen als je producten, diensten of informatie aanbiedt.

Is dit ook interessant voor een extravert?

Zeker! Mijn teachings zijn voor iedereen interessant. Ook kan het heel interessant zijn om de introvert secrets mee te pakken.

Ik ben een man, kan ik ook meedoen?

Jazeker, in mijn marketing richt ik mij tot vrouwen, maar voor jou als introverte ondernemende man zijn alle teachings ook zeer waardevol.

Kan ik ook meedoen als ik een stichting of goed doel heb of wil oprichten?

Jazeker, ook dan wil je zichtbaar zijn en leden werven. 

Wat nou als ik nog geen ondernemer ben?

Als je het plan hebt om wel je onderneming te gaan starten, dan is dit zéker een goed idee om nu in te stappen en mee te doen. Helemaal met deze ’this girl has gone crazy’ prijs. Je gaat zulke rijke waardevolle lessen krijgen. Echt je staat al met 7-0 voor (minimaal!) nog voordat je je ingeschreven hebt bij de Kamer van Koophandel.

Is Bizz vanuit je Bubbel live?

Het programma is met name online, en dat betekent dat jij volledig grip over je eigen agenda hebt. Je bepaalt zelf wanneer je met de modules aan de slag gaat. Als je vragen hebt kun je deze tijdens de maandelijkse live zoomsessie voorleggen.

Kan ik hier subsidie voor krijgen?

Als je in de creatieve of culturele sector werkt, kun je in aanmerking komen voor PPO Subsidie. Check de site van PPO Werktuig

Staar je niet blind op subsidies. Als je niet in aanmerking komt, weet dan dat niets opkan tegen deze aanbieding. Ook zonder subsidie krijg je mega veel waarde.

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan heel makkelijk door op de bestelknop te drukken en af te rekenen via iDeal. Je krijgt een mail waarmee je toegang krijgt tot de online academie. Je ontvangt automatisch per e-mail bericht over de start van het Bizz vanuit je Bubbel programma.